fbpx

Første skridt i dit nybyggereventyr er at købe den byggegrund, dit hus skal ligge på.

Flade Bakker byder på 44 attraktive byggegrunde i en helt ny og grøn bydel i Frederikshavn. Flade Bakker ligger i fantastiske, naturskønne omgivelser og hele 57 procent af det nye boligområde er udlagt til grønne friarealer.

Læs mere om udstykningerne

Strandager ligger i den hyggelig købstad Sæby med kort afstand til lækre badestrande ved Kattegat og noget af Danmarks skønneste natur.

Læs mere om udstykningen

Drømmer du og din familie om at bygge hus, hvor der er rig mulighed for at aktivt fritidsliv?

Ved at bo i Kæret vil I få en hverdag i et boligområde med et moderne udtryk, og hvor omgivelserne indbyder til utallige aktiviteter for både børn og voksne. I vil være tæt på Frederikshavns kultur- og erhvervsliv, frodige skove, den hyggelig Rønnerhavn og med gå eller cykelafstand til Danmarks eneste palmestrand.

Dette er stedet, hvor du får muligheden for at lade drømmen gå i opfyldelse.

Læs mere om grundene

Den alsidige og omkringliggende natur er Gærums varemærke, hvilken er let at komme helt tæt på via de afmærkede stisystemer. Så drømmer du om at bygge hus helt tæt på naturen uden at gå på kompromis med familien øvrige ønsker, så kan Gærum lige være stedet for jer.

Gærum tilbyder nemlig et sprudlende foreningsliv, mange faciliteter til motion og fritid, gode muligheder for børnepasning og en lokal skole, der også fungerer som byens kulturcenter.

De usædvanlige byggegrunde i Gærum er udstykket som herregårdsgrunde og er placeret ved Vrangbækvej og Bakkehusene, der ligger direkte ud til et storslået naturområde.

Læs mere om grundene

Med en særdeles god beliggenhed kun 500 m fra skole og med direkte udsigt til åbent landskab udbydes disse grunde på Bakkevænget i Østervrå.

Østervrå er en særdeles aktiv by, som kan tilbyde stor skole med indskoling, børnehave, dagplejeordning, fritidsklub, ungdomsklub, stort idrætscenter med svømmehal, kulturhus, kirker og ældrecenter.
Østervrå er placeret med direkte adgang til Nordjyllands største byer med ca. 20 km til Frederikshavn, 20 km til Hjørring og 50 km via motorvejen til Aalborg.

Østervrå Borgerforening har lavet en brochure, som beskriver byen Østervrå - og fortæller, hvad der er i byen og hvad aktiviteter der foregår i byen. Læs brochuren om Østervrå

Læs mere om grundene

Voerså er placeret tæt ved både havet og skoven, med idyllisk lystbådehavn og med Voer Å, der bugter sig igennem byen. Den unikke beliggenhed gør byen til et attraktivt sted at bo med egen skole, fritidsordning, børnehave og alsidige frilidstilbud for hele familien. Naturen indbyder til dejlige vandre- og cykelture, og langs åen er det muligt at leje vandcykler, robåde og kanoer.

Læs mere om grundene

Søger du et sted til at bygge dit drømmehus, hvor der er højt til himlen, landlig idyl, plads til et par heste og en hund? Eller ønsker du at bo i nybygget hus med fri udsigt over markerne? Begge drømme kan blive til virkelighed i Thorshøj.

I udkanten af Thorshøj udbydes to grunde på Tryvej. Her har du og din familie muligheden for at dyrke hobbylandbrug og eventuelt at drive en lille butik. Thorshøj er en lille by med idrætsbørnehave og fritidsordning, samt et godt foreningsliv, der samler byens borgere.

Læs mere om grundene

Drømmer du om at bo i landlig idyl, men stadig have kort afstand til byen? I den hyggelige stationsby, Kvissel, får du og din familie en hverdag som indbyder til at komme ned i gear.

Parcelhusgrundene er placeret i udkanten af byen, så du kan fra dit vindue nyde udsigten ud i det åbne landskab. Med de billige og stor grunde kan du bygge jeres drømmehus til hele familien, som kan fungere med kun to kilometers afstand til nærmeste børnehave, skole og fritidsordning i Ravnshøj.

Læs mere om grundene

Præstbro er en hyggelig landsby med omkring 300 indbyggere, som alle bidrager til et stærkt fællesskab og aktivt foreningsliv. Landsbyen er beliggende kun fire kilometer til motorvejsafkørsel E45 og lige i smørhullet mellem Dybvad, Voerså, Flauenskjold og Agersted. 

Sydvest om byen snor Voer Å sig som et særligt landskabeligt træk, og fra byen er der en flot udsigt mod syd til den Jyske Ås.

Læs mere om grundene

På toppen af bakkerne mellem Frederikshavn og Sæby ligger Understed i naturskønne kuperede omgivelser og med en enestående udsigt. Understed by består af ca. 55 husstande, og livet i byen bærer præg af de mange landbrug i oplandet, hvor der i de senere år er sket et generationsskifte med mange børnefamilier og unge mennesker, som er flyttet til byen eller til oplandet omkring.

Læs mere om grundene

Lyngså er en atypisk landsby, hvor flere gårde stadig ligger inden for byskiltet. Lyngså kendt for den meget børnevenlige badestrand, og det store sommerhusområde er et stort aktiv for hele området - det skaber liv med både de mange gæster og fastboende.

Foruden sommersæsonen, hvor landsbyen summer af liv, så tilbyder Lyngså et aktivt fritidsliv, indkøbsmuligheder og til stor glæde for småbørnsfamilier er der flere dagplejere i området.

Læs mere om grundene

Drømmer du om at bygge hus og blive en del af et omfavnende og engageret lokalsamfund omgivet af smuk natur? Når du og din familie bor i Dybvad behøver I ikke at gå på kompromis.

Byens rige forenings- og fritidsliv kombineret med en velfungerende skole, kommunal og privat dagpleje, børnehave, SFO og gode indkøbsmuligheder samt nær beliggenhed til Sæby, gør Dybvad til en god by at være familie i.

Hvis du og din familie ønsker at bo i den hyggelige by Dybvad, så har Frederikshavn Kommune grunden til jer, hvor der tales med naboen over hækken og samtidig nyde udsigten ud over grønne enge.

Læs mere om grundene

Kontakt
Center for Teknik og Miljø
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn
Tlf. 98 45 50 00
Grunde@frederikshavn.dk